Кіровоград: засідання ІІІ Антикорупційного форуму

Липень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

31 липня 2014 року у Державній фіскальній службі відбудеться засідання ІІІ Антикорупційного форуму, ініційованого Головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком при координації Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики Кабінету Міністрів України Тетяни Чорновол.

У рамках заходу планується розглянути актуальні питання впровадження ефективної системи протидії корупції в контролюючих органах та важелі впливу громадськості на заходи щодо боротьби із корупцією в органах ДФС.

Початок заходу: 10 год. 00 хв.

Місце проведення заходу: ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, зала засідань (2-й поверх).

Захід буде проводитись у режимі відеоконферецзв’язку.

З метою взяття участі у заході пропонуємо представникам громадськості та бізнесу Кіровоградської області у термін до 17 год. 00 хв. 29 липня 2014 року зареєструватись за телефоном: (0522) 36-69-05.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool