Кіровоград: забіг на День Перемоги (фото)

Травень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

9-го травня Кіровоградська обласна молодіжно  громадська організація «Пробудження», знову провели Тверезий забіг в місті Кіровограді.

Під час акції було поздоровлення жителів та ветеранів з Днем Великої Перемоги. Та була активна пропаганда тверезого способу життя!
Реакція людей була сама різноманітна, хто критикував, хто долучався до Тверезого забігу, та разом вітали ветеранів.
Але яка б там критика не була, та хто щоб не говорив, кожен має пам’ятати своїх героїв, цінувати їх подвиги, та те що вони для нас зробили.
А саме головне це cвяткувати тверезо!
Дуже багато людей котрі обіцяли долучитись до забігу, вже до нашого прибуття святкували з пляшками на Фортечних Валах, та до ветеранів, ніхто жодного діла не мав… Але ж вони за нас віддавали своє життя…
Ми пам’ятаємо наших героїв, від щирого серця вдячні за мирне небо над головою! Кожен з учасників хто біг доказав що є в місті сильна та твереза молодь, якій не байдуже наше майбутнє.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool