Кіровоград: за нетактовну поведінку - звільнення водіїв та розірвання договорів із перевізниками

Червень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Такого висновку дійшли члени комісії з питань розгляду скарг із нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування м. Кіровограда під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка.

Комісія розглянула шість питань за скаргами мешканців Кіровограда на нетактовну поведінку водіїв та відмову у перевезенні пільгових категорій громадян.
Як повідомив заступник директора КТ “Автолегіон -Варванської Ю.В.” Олександр Завітневич водія маршруту №4 вже звільнили, так як це була третя скарга з нетактовної поведінки. Загалом протягом трьох місяців підприємство попрощалося з п'ятьма нерадивими водіями.
Розглядаючи звернення щодо поведінки водія маршруту №8 ПП “УкрАвтоІнвест”, члени комісії зауважили, що на засіданні в обов'язковому порядку повинні бути присутні і заявники, оскільки у противному випадку цю інформацію можна буде вважати неправдивою.
Оскільки останнім часом збільшується кількість скарг на якість перевезень водіями ПП “Олікс” та у зв'язку з тим що на засідання керівництво підприємства не з'явилося, було прийняте рішення разом з Укртрансінспекцією члени комісії та зацікавлені громадяни будуть виїжджати по маршрутам даного підприємства та перевіряти їх відношення до пасажирів та перевезення пільгових категорій громадян.
За результатами засідання власникам маршрутів було рекомендовано провести роз'яснювальну роботу серед водіїв. Якщо ж і надалі водії продовжуватимуть ображати пасажирів, їх необхідно звільняти.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool