Кіровоград: за годину патрулювання було зафіксовано більше 40 фактів порушення правил дорожнього руху

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

З початку року у Кіровограді сталося 6 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, у яких 6 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості.

У зв’язку з цим, працівники Державтоінспекції вирішили ще раз нагадати найменш захищеним учасниками дорожнього руху про уважність та обережність під час руху. Мета заходу – нагадати пішоходам про правила переходу проїзної частини та дотримання ними особистої безпеки.
У рамках проведення профілактичного відпрацювання «Увага! Пішоходам!» працівники ДАІ міста Кіровограда разом з представниками засобів масової інформації побували на найбільш проблемних ділянках міста, де дуже часто пішоходи нехтують Правилами дорожнього руху, наражають себе та інших учасників на небезпеку.
Усього за годину патрулювання було зафіксовано більше 40 фактів порушення правил дорожнього руху саме найменш захищеними учасниками дорожнього руху. І хоча більшість випадків не були потенційно небезпечними, проте іноді складалося враження, що кіровоградці навмисне ризикують власним життям та здоров’ям.
Під час проведення акції інспектори Державтоінспекції міста Кіровограда роздавали агітаційні листівки та нагадували пішоходам про необхідність дотримання ними норм та правил поведінки на дорозі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool