Кіровоград: які професії користуються найвищим попитом у місті?

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Станом на 01 липня 2015 року на обліку в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 3154 безробітних громадян (в тому числі 376 – жителів сільської місцевості), з яких 65,0 % складали жінки, 46,0 % – молодь віком до 35 років, майже кожен третій належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні.

У січні-червні 2015 року статус безробітного мала 6141 особа, з них отримали статус безробітного безпосередньо у червні 387 осіб.
Протягом січня-червня поточного року за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1739 осіб, з них 1181- зареєстровані безробітні.
Отримали допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності 108 безробітних.
Взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 738 осіб, проходили професійне навчання за направленням центру зайнятості – 779 осіб.
Кількість вакансій станом на 01 липня 2015 року становила 307, в тому числі: для робітників та для осіб, які не потребують спеціальної підготовки – 198, для службовців – 109. Найпопулярнішими професіями, на які сьогодні є попит залишаються професії бухгалтерів, продавців, висококваліфікованих водіїв, слюсарів, електромонтерів та інших представників робочих професій.

джерело


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool