Кіровоград: як депутати міської ради планують зустрічати новий рік ? (фото)

Грудень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 3940 | Коментарі: 0

Напередодні Нового року кореспонденти “Вечірки” звернулись до новообраних депутатів Кіровоградської міської ради із запитанням, як вони планують зустрічати 2016 рік?

Володимир СМІРНОВ, секретар міської ради:Володимир СМІРНОВ, секретар міської ради:
– У моєму житті якось так завжди складається, що напередодні кожного Нового року у мене відбуваються зміни в професійному житті. Ще в 2011 році поїхав працювати в Донецьк, потім повернувся до Кіровограда і знову напередодні новорічних свят започаткував власний проект. Не став винятком і нинішній, 2015-й, – у грудні мене обрали секретарем міської ради. Отже, початок кожного наступного року для мене особисто – це багато роботи. Тому завжди всі новорічні свята я присвячую виключно своїй родині, щоб дістати позитивну енергію, нові враження від спілкування із своїми доньками, дружиною, батьками. Дітлахи чекають свята і подарунків. Вони обов’язково їх знайдуть під ялинкою, бо заздалегідь попросили їх у Діда Мороза. Мої дівчатка мріють про різні сучасні забавки, телефони. Але я переконаний, поки вони ще малі, то нехай бавляться іграшками, а нові гаджети Дід Мороз їм подарує, коли підростуть. Добре, що зимові свята такі тривалі – тільки-но відзначили прихід святого Миколая, як Новий рік на порозі, а там Різдво, старий Новий рік… І у малечі буде черговий привід попросити подарунки. Вони так і кажуть: “То Дід Мороз подарував, а тепер, тату, – твоя черга”. Усім кіровоградським дітлахам я бажаю здійснення мрій у 2016 році, а дорослим – щоб добрий настрій, мир та добробут панували в кожній родині.


    

Олег КРАСНОКУТСЬКИЙ, політична партія “Наш край”:

Олег КРАСНОКУТСЬКИЙ, політична партія “Наш край”:

– Новий рік ми з дружиною завжди зустрічаємо із батьками. Хочеться зайвий раз побути разом, адже вони вже поважного віку, здоров’я їх інколи підводить, тому цінуємо кожну можливість побути з ними. Ніколи не святкуємо гучно. Прийдемо, привітаємо, сядемо за святковий стіл, обміняємось подарунками, а потім підемо додому й продовжимо святкування. За характером я – домосід, але часу, який би цілком присвятив своїй родині, постійно не вистачає. Тому такі вечори у родинному колі для мене – головне. Новий рік – для нас це, перш за все, родинне свято.


Микола ГАМАЛЬЧУК, політична партія “Наш край”:Микола ГАМАЛЬЧУК, політична партія “Наш край”:
– Новий рік – свято, коли наша сім’я збирається разом. Приїдуть родичі з Кривого Рогу. Обговоримо родинні питання. Але є й проблеми, які стосуються нашої з дружиною професійної діяльності. Ми – медики, тому всі новації, які чекають нашу галузь у новому році, дуже хвилюють. Це і фінансування, і збереження робочих місць, і заробітна плата. У 2016 рік ми вступаємо з надією, що все, що було зроблено донині, буде збережено, наші пацієнти не відчують жодних незручностей, а медики, як і раніше, робитимуть все, щоб охорона здоров’я була доступною та якісною. Будуть і святково прибрана ялинка, і подарунки, а головне – святковий настрій, яким будемо ділитись із своїми рідними, друзями.


Анна НІЖНІКОВА, політична партія “Опозиційний блок”:Анна НІЖНІКОВА, політична партія “Опозиційний блок”:
– Головна наша родинна традиція – зустрічати Новий рік лише вдома у сімейній обстановці. Ялинку прикрашаємо 31 грудня, у передноворічний вечір. Це чудовий привід зібратись разом, поділитись із батьками своїми радощами, вручити їм подарунки. Завжди хочеться пригостити їх чимось смачненьким. Ось так, у родинному колі, ми й святкуємо. І ця традиція непорушна вже багато років.


Вадим ДРИГА, політична партія “Наш край”:Вадим ДРИГА, політична партія “Наш край”:
– Уже сьогодні в нашій родині переважає святковий настрій, всі готуються до новорічної ночі. Будемо зустрічати 2016 рік вдома, всією сім’єю. Діти потурбувались про те, щоб поздоровити нас. Вони підготували подарунки та особливі привітання, але все це тримають у секреті. Ми з дружиною робимо вигляд, що нічого не помічаємо, тим самим даємо простір для їхньої фантазії. Ми з дружиною дуже цінуємо таке спілкування, адже святкові вечори дарують нам нові враження і розуміння того, що наша родина міцна й дружна.


Олександр ШАМАРДІН, політична партія “Рідне місто”:Олександр ШАМАРДІН, політична партія “Рідне місто”:
– Новий рік зустрінемо вдома, зберемось разом всією родиною. Вже і ялинку придбали, незабаром її будемо разом із дітьми прикрашати. Хочеться подарувати їм справжнє свято – із Дідом Морозом, подарунками. Зима тут, у Кіровограді, нас всіх вкотре підводить безсніжною погодою, тому вже в перших числах січня поїдемо на гірськолижний курорт, де буде досхочу снігу, морозу і позитивного настрою. Правда, ще не вибрали, куди саме. В цьому питанні ми з дружиною обов’язково порадимось із синами, які чудово катаються на лижах, тому їхня думка для нас важлива.


Олександр ЦЕРТІЙ, політична партія “Всеукраїнське об’єднання ”Батьківщина":

Олександр ЦЕРТІЙ, політична партія “Всеукраїнське об’єднання ”Батьківщина":
– Новий рік зустрічатиму разом із родиною в Таїланді. Про цю подорож ми мріяли давно. І ось тепер мрія здійснилась. Тож я бажаю всім кіровоградцям, щоб і їхні мрії, сподівання збувались, все намічене реалізовувалось, а в родинах панували мир та злагода. Попри те, що погода тут зовсім не зимова, але все дихає святом. Як же без святкових зелених красунь, яскравої ілюмінації, щирих побажань та подарунків? Новорічне свято однаково радісне, як у нас в Кіровограді, так і в далеких країнах.

 


 

Валентина ЯРЕМЧУК, політична партія “Блок Петра Порошенка ”Солідарність":

Валентина ЯРЕМЧУК, політична партія “Блок Петра Порошенка ”Солідарність":
– Для моєї родини Новий рік, як і Різдво Христове, – це, передусім, сімейні свята. Тому ми завжди прагнемо зібратись разом, поспілкуватись, порадіти один за одного, якщо потрібно, допомогти. Родина у нас велика, тож кожен намагається внести у ці святкові дні свою частинку радості та тепла, щоб ділитись ними з оточуючими – родичами, друзями, колегами. І обов’язковим новорічним побажанням всіх моїх близьких та рідних людей буде побажання миру всій нашій великій кіровоградській громаді, частинкою якої є й наша родина.


Сергій БОЙКО, Радикальна партія Олега Ляшка, депутатська група “Європейський вибір”:Сергій БОЙКО, Радикальна партія Олега Ляшка, депутатська група “Європейський вибір”:
– Новий, 2016 рік ми з дружиною будемо зустрічати разом із її батьками на Чигиринщині. А вже на Святвечір поїдемо до моєї мами – у Великі Байраки, що в Кіровоградському районі. Це стало вже традицією: Новий рік – у одних батьків, а Різдво – в інших. Так ми намагаємось приділити їм більше уваги і нікого не образити, адже вони так чекають на нас, завжди раді, коли ми приїздимо з подарунками під ялинку та найкращими побажаннями. А ще дотримуємось такої, добре всім відомої, традиції загадування бажання у новорічну ніч. Кожен пише своє на папірці. За кілька хвилин до Нового року спалюємо і висипаємо попіл у келих із шампанським. Щоб збулось, треба випити напій разом із “залишками” бажання. Всім весело, але всі переконані, що бажання та мрії обов’язково збудуться.


Михайло БЄЖАН, політична партія “Українське об’єднання патріотів – УКРОП”:Михайло БЄЖАН, політична партія “Українське об’єднання патріотів – УКРОП”:
– Новорічні свята – це, передусім, приємна можливість побути у колі родини, присвятити їй більше часу, ніж зазвичай. Так сталось, що через роботу мало буваю зі своїми близькими людьми, тому саме в ці святкові дні я надолужую упущене. Моє завдання як батька – встановити вдома ялинку, а потім із синами ми прикрашаємо її. Діти пишуть листи Діду Морозу, готують нам, батькам, приємні сюрпризи. А ми у свою чергу, порадившись із Дідом Морозом, кладемо їм подарунки під ялинку. У новорічну ніч ми зберемось всію сім’єю за святковим столом і у доброму настрої будемо святкувати. Тож бажаю кіровоградцям, щоб усі їхні бажання здійснились у наступному році, а в родинах панували мир та злагода. І головне: всім – миру та добробуту.


Сергій КАПІТОНОВ, Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, депутатська група “Європейський вибір”:
– Для мене як націоналіста, а також для моєї родини головним святом більше є Різдво Христове. Ми намагаємось дотримуватись народних традицій, обов’язково готуємо кутю та 12 пісних страв. Це дуже велике свято, і наскільки гідно ми його зустрінемо, настільки буде прихильною до нас Божа ласка. Також обов’язково першого січня відзначатимемо день народження Степана Бандери. Обов’язковим у сім’ї є святкування Дня святого Миколая, саме тоді ми обмінюємось подарунками. Діти в мене вже відносно дорослі, але й вони мають свої побажання та уподобання, тому святий Миколай їх і виконує. А у новорічну ніч ми зберемось родиною, вип’ємо шампанського за те, щоб новий рік був для всіх українців кращим, ніж попередній, щоб наша країна розвивалась, а народ мав гідне життя. Обов’язково привітаю із новорічними святами сиріт та дітей, батьки яких воювали в зоні АТО і зараз боронять незалежність та суверенітет нашої держави на сході країни. Це дуже важливо, щоб ця малеча в святкові дні отримала часточку тепла, уваги, допомоги.

Розпитувала Оксана ВЕРСТЮК Фото Ігоря ФІЛІПЕНКА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool