Кіровоград: я хочу жити в світі без насильства!

Листопад 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Правоохоронці долучаються до заходів в рамках акції «16 днів проти гендерного насильства»

Зокрема працівники кримінальної міліції у справах дітей та відділу дільничних інспекторів міліції УГБ УМВС в області взяли участь у зустрічі-діалозі «Я хочу жити в світі без насильства!», що відбулася цього тижня у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка.
Мета заходу – привернення уваги до актуальних проблем подолання насильства в сім'ї та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
У рамках зустрічі за участі фахівців соціальних служб, психологів, представників духовенства та громадськості обговорювалися питання протидії насильству.
Також під час заходу відбулось он-лайн спілкування з зірками української естради, які висловлювали свою позицію щодо цього негативного явища у суспільстві.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool