Кіровоград: водії трьох маршруток отримали останнє попередження

Травень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

16 травня під головуванням заступника начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктора Зубченка відбулось засідання комісії з питань розгляду скарг з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда.

Члени комісії розглянули скарги щодо нетактовної поведінки водіїв автобусів міськоих маршрутів № 8, 134, 103. За результатами розгляду справ комісія рекомендувала перевізникам:
попередити водія автобусного маршруту № 8 щодо недопустимості повторення подібних випадків у подальшому та провести позачерговий інструктаж щодо виконання вимог чинного законодавства;
ПП «Інгул Транс Авто» у разі повторення подібного випадку звільнити водія маршруту № 134 за невиконання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту;
суворо попередити водія автобусного маршруту № 103, враховуючи його вибачення, щодо не допустимості повторення подібних випадків у подальшому, а у разі повторення розірвати з водієм трудову угоду.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool