Кіровоград: виставка у бібліотеці

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області організували виставку дитячих робіт «Безпека в житті – життя у безпеці», яка має на меті привернути увагу громадськості до питань безпеки дітей, зокрема під час літніх канікул, коли малечу підстерігає безліч небезпек.

Триватиме вона впродовж червня в обласній бібліотеці для дітей ім.А.Гайдара. На виставці експонуються роботи учасників обласного етапу конкурсу, який проводився спільно з обласним управлінням ДСНС, серед яких – малюнки, вірші, відеофільми, плакати, вироби рукоділля, презентації тощо. І все це виконано дитячими руками з великою любов’ю і знанням тематики.
Під час урочистого відкриття виставки педагогічні колективи Кіровоградської дитячої художньої школи ім. О.Осмьоркіна, Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування, Новопразької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст., Олександрійського Центру дитячої та юнацької творчості ім. О.Шакала та Бережинської загальноосвітньої школи
І-ІІІ ст. за щорічну активну участь у конкурсі, за формування активної громадянської позиції у питаннях особистої та колективної безпеки та активну пропаганду здорового і безпечного способу життя серед учнівської молоді були відзначені подяками Кіровоградського відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».
Усі бажаючі можуть у будь-який зручний час ознайомитись із експонатами виставки. Крім того, з юними відвідувачами виставки методист навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності проводить бесіди з переглядом навчальних фільмів, після яких у ігровій формі разом дітьми відтворюють засвоєний урок. Такі зустрічі проводяться й з дітьми, які зараз відвідують пришкільні табори відпочинку. А напередодні канікул подібний семінар відбувся з керівниками дитячих оздоровчих закладів, під час якого загострювалась увага на статистиці надзвичайних подій, які щороку виникають з вини дітей, та було надано рекомендації щодо попередження нещасних випадків.
Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool