Кіровоград відроджує славу ярмаркового міста

Грудень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1559 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 грудня, на площі Богдана Хмельницького у Кіровограді було надзвичайно велелюдно. Сюди з’їхалися ярмаркувати усі райони області.

Вперше за багато років кіровоградці відчули смак справжнього передноворічного ярмарку з його святковими веселощами, різноманітним на будь – який смак товаром та пахучим димом від шашликів.

Завітали на торг поярмаркувати і поважні гості – голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко і міський голова Андрій Райкович.
Очільник області відзначив надзвичайно високу організацію святкової торгівлі у Кіровограді. Широкий асортимент товарів за доступними цінами вирізняє цьогорічний ярмарок від багатьох попередніх.

- Для українців ярмарок – це не просто можливість щось купити, - відзначив Андрій Райкович після обходу ярмаркової площі. – Для нас – це свято, це наші давні традиції. І те, що люди ярмаркують з гарним настроєм із посмішками – найяскравіше свідчить про те, що нам вдалося повернути Кіровограду славу ярмаркового міста.

Міський голова також подякував усім місцевим товаровиробникам, торгівельним підприємствам, які виконали важливу соціальну функцію - дали можливість мешканцям міста купити до святкового столу продукти за нижчими цінами.

Особливим попитом у кіровоградців користувалися м’ясо, цукор, борошно, крупи, риба, олія, городина, хлібні вироби. А ще на ярмарку був представлений надзвичайно широкий вибір ялинок і сосен – малеча гуляла між деревами, як у лісі.
І дивовижно святковий настрій на ярмарковій площі створювали музиканти міського професійного духового оркестру – ніхто не міг спокійно пройти повз музик у шапочках Діда Мороза, і вихованці всіх чотирьох музичних шкіл міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool