Кіровоград: відбувся урок мужності (фото)

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка спільно з обласним військовим комісаріатом провели урок мужності «Янголи-охоронці нашої держави».

Теми патріотизму та героїзму сьогодні особливо актуальні для України, в умовах військових дій на сході країни. На цьому наголошували й гості заходу – Семенчук Олег Борисович, майор, заступник начальника відділу по роботі з особовим складом та громадськістю Кіровоградського обласного військового комісаріату та Поровський Микола Іванович, заступник командира 3-го окремого полку спецпризначення по роботі з особовим складом. Виступаючи перед молоддю, вони розповідали про сучасні реалії української армії та героїзм кіровоградських військовослужбовців у зоні АТО.
Особливо зацікавила молодь можливість вільно поспілкуватися з учасниками АТО. Серед присутніх у залі були: Віктор Грисенко, старшина прикордонної служби України та військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення. Спілкуючись з молоддю, вони розповідали про своє життя, участь у військових діях та справжню чоловічу дружбу. Пригадуючи службу в АТО, хлопці демонстрували фотографії та надавали поради щодо збереження життя під час військових дій та артобстрілу.

Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка спільно з обласним військовим комісаріатом провели урок мужності «Янголи-охоронці нашої держави».


Змістовним та корисним було й спілкування з волонтером Павлом Кучеренком. Виступаючи перед молоддю, він розповідав про те, як проходить збір та передача гуманітарної допомоги в зону АТО. Дійсно, це надзвичайно героїчна праця, яка не приносить заробітку, але дає набагато більше – можливість допомагати та відчувати себе справжньою людиною. Павло демострував та коментував фото з гуманітарних конвоїв, показав відеозвернення від бойців 17-го полку. Відповідаючи на запитання, чи трапляються шахраї серед волонтерів, Павло сказав, що, нажаль, таке зустрічається і в нашому місті також. Для того, щоб не бути ошуканим і щоб ваша допомога військовослужбовцям дійшла за призначенням, потрібно уважно відслідковувати діяльність волонтерської організації. У справжніх волонтерів усе прозоро – вони звітують перед громадськістю про свою діяльність, демонструють фото, відео та письмові звіти в інтернеті, соціальних мережах, на телебаченні, в газетах, тощо. Тож здійснювати допомогу теж потрібно обдумано.
Директор бібліотеки Лариса Савенко привітала усіх військовослужбовців з наступаючим святом – Днем Збройних Сил України, подякувала учасникам заходу за корисну та пізнавальну бесіду. Та найбільша подяка була адресована нашим мужнім воїнам, що захищають країну від агресорів.
Шановні військовослужбовці! Від колективу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка прийміть щирі вітання з нагоди свята - Дня Збройних Сил України! Ми від усього серця бажаємо вам мужності, витримки, вдачі та мирного неба над головою!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool