Кіровоград: відбувся спільний захід «Повір у себе»

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного дня інвалідів територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ленінського району міста Кіровграда було органзовано та проведено низку заходів.

З ініціативи територіального центру та Товариства Червоного Хреста у Кіровоградській обласній науковій бібліотеці імені Д.Чижевського 3 грудня відбувся спільний захід «Повір у себе». Гостей прийшли привітати представники духовенства Кіровоградської єпархії. Учні ЗОШ № 34 виступили із цікавою концертною програмою: грали на бандурі, розповідали гуморески, співали пісні.
Поетеса Вікторія Спаронова прочитала власні вірші, Світлана Ланецька та Зинаїда Криниця декламували поезії відомих авторів, Зоя Мусієнко та Антоніна Олександрова заспівали зворушливу народну пісню.Усі запрошениі отримали задоволення від зустрічі та невеличкі подарунки.
2 грудня для підопічних психоневрологічного інтернату міста виступив з концертною програмою вокальний самодіяльний гурт «Калинонька» територіального центру.
З 1 грудня у закладі експонується виставка робіт підопічних–інвалідів «Обмежені можливості – безмежні здібності»: вишиті ікони Вікторії Сапронової, серветки Олени Єфремівни Глєбової, Тамари Іванівни Кастиріної, штучні квіти Зої Іванівни Мусієнко, вишиті картини Ольги Миколаївни Казакової.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool