Кіровоград: відбулось засідання обласного комітету економічних реформ

Лютий 20, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Усунення правових та організаційних перешкод для суб’єктів господарської діяльності – головна вимога Президента владі на місцях у рамках реалізації державної регуляторної політики

На цьому наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Серпокрилов під час засідання обласного комітету економічних реформ. Віктор Серпокрилов наголосив, що Президент акцентує увагу влади на дерегуляції господарської діяльності, а також необхідності проводити постійний моніторинг ефективності регуляторних актів.
Починаючи з 2005-го року обласна влада здійснює постійну координацію у цьому напрямку, і за цей період вже тричі було переглянуто та внесено відповідні зміни у регуляторні акти, що діють на території області, – повідомив посадовець.
Директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ніна Рахуба повідомила, що розпорядженням голови ОДА на території області було введено в дію 14 регуляторних актів, зокрема, щодо використання лісових ресурсів, ціноутворення, ринкової торгівлі, у галузі пасажирських перевезень тощо. По семи регуляторних актах, зокрема, по торговельних надбавках на харчові продукти, було проведено відповідні перевірки – з метою їх ефективного забезпечення.
Віктор Серпокрилов також наголосив на важливості безумовного виконання на місцях законодавства про державну регуляторну політику. Усе має відбуватися максимально прозоро, відкрито, із залученням громадськості для здійснення контролю за станом реалізації державної регуляторної політики на місцях.
Одночасно перший заступник голови ОДА поставив перед керівниками територій завдання – активізувати на місцях роботу з інформування населення про стан реалізації державної регуляторної політики.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool