Кіровоград: відбулися урочистості, присвячені Дню міліції

Грудень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Начальник Управління генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв привітав з професійним святом присутніх у залі працівників та ветеранів органів внутрішніх справ Кіровоградщини.

- Зараз, як і завжди, працівники міліції стоять на захисті законних інтересів держави та громадян. Я переконаний у тому, що мир та спокій у суспільстві залежить від професіоналізму, компетентності та людяності кожного з нас, – зазначив Костянтин Миколайович. – Щиро бажаю, аби наша служба була спокійною. Міцного здоров’я, добробуту і благополуччя вам та вашим рідним.
З нагоди свята працівники обласного апарату, структурних підрозділів та міськрайорганів органів внутрішніх справ регіону отримали заохочення.
Працівників міліції також привітали поважні гості та вручили окремим правоохоронцям нагороди.
Зі словами вітань до присутніх звернувся і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників УМВС Валерій Шевчук.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool