Кіровоград: відбулася ротація зведеного загону рятувальників

Серпень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

14 серпня відбулася ротація зведеного загону рятувальників Управління ДСНС у Кіровоградській області, які відновлюватимуть системи життєзабезпечення у звільненому від терористів Слов’янську Донецької області.

- Ви відбуваєте на Схід з метою розширення фронту робіт з розмінування територій. Ваше завдання бути обережними та кожен підозрілий предмет розцінювати як вибухонебезпечний, - про це, відряджаючи працівників пожежно-рятувальної служби, зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Олег Мельчуцький та додав, що на повернення кожного рятувальника чекають вдома.
Нагадаємо, зведений загін рятувальників Кіровоградщини у складі групи піротехнічних робіт та фахівця медичної служби відбув 21 липня у напрямку міста і дотепер здійснював розмінування Слов’янської ТЕС та прилеглої території. Нашими саперами розчищено понад 50 гектарів площі та вилучено понад сто боєприпасів. Сьогодні на фасаді Управління ДСНС відбулося освячення зведеного загону у складі п’яти співробітників групи піротехнічних робіт та фахівця медико-санітарної частини Управління.
Професійні уміння рятувальників Кіровоградщини та й, взагалі, працівників Служби порятунку «101» всієї України особливо потрібні у звільнених містах. Сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС Кіровоградської області мають великий досвід з розмінування, зокрема території колишнього Компаніївського авіаційного полігону, вони проводили роботи по розмінуванню території артилерійської бази ракет і боєприпасів у Запорізькій області, ліквідовували наслідки надзвичайної ситуації на артилерійських складах у м. Лозова Харківської області.
Біля каплиці Пресвятої Богородиці обласного Управління благословив рятувальників на виконання складного і відповідального службового завдання протоієрей Євгеній Назаренко. Отець Євгеній здійснив короткий молобен за всіх, хто зараз у складі різних служб захищає кордони та цілісність нашої держави на Сході України.

Прес-служба У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool