Кіровоград: вчитель 16-ї школи став переможцем обласного туру конкурсу «Учитель року - 2016»

Лютий 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1726 | Коментарі: 0

Вчитель Кіровоградського комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр «Лідер» Сергій Савенко став переможцем ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Захист Вітчизни».

Сергій Савенко викладає предмети «Захист Вітчизни» та фізичну культуру. Талановитого педагога привітала з успішною участю у конкурсі начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Вона подякувала Сергію Савенку за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, відзначила його самовідданість, добро і щедрість душі та побажала йому успіху і удачі на заключному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool