Кіровоград: вбили валютчика

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 2228 | Коментарі: 0

Історія розпочалася з того, що до Кіровоградського міського відділу міліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила про зникнення її 54-річного родича, який займався діяльністю, пов’язаною з обміном валют.

Правоохоронці терміново розпочали пошуки чоловіка. Оскільки швидко встановити місце перебування кіровоградця не вдалося, працівники міліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Саме ця версія стала основною серед інших і зовсім скоро знайшла своє підтвердження.
- Працівники міліції отримали інформацію про те, що біля одного з гаражних кооперативів знаходиться залишений автомобіль. З’ясувалося, що транспортний засіб належить зниклому чоловіку. У салоні оперативники виявили сліди крові, а згодом за декілька кілометрів від авто, на звалищі, – і тіло потерпілого, – розповів заступник начальника УМВС в області Віктор Мігалатюк. – Вже наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 33-річний кіровоградець, підлеглий загиблого.
Попередньо встановлено, що відносини між чоловіками були доволі напруженими. Черговий конфлікт виник під час спільної поїздки в автомобілі підприємця.
Зупинившись поблизу гаражних приміщень, «колеги» продовжили з’ясовувати стосунки. У розпалі сварки молодший ножем ударив старшого, а потім дротом задушив його.
Аби приховати сліди злочину, зловмисник вивіз тіло потерпілого у його ж автомобілі на сміттєзвалище, а транспортний засіб залишив за кілька кілометрів.
На місці скоєння злочину правоохоронці виявили ніж.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років ув’язнення. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool