Кіровоград: вартість за проїзд незабаром зміниться

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1766 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулось засідання робочої групи з розгляду розрахунків тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування в Кіровограді.

На засіданні було розглянуто питання підвищення тарифів на перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Кіровограді в розмірі 3,56 на маршрути, які обслуговує ПП «Олікс» та 3,00 на маршрути, які обслуговуються КТ «Автолегіон Варванської Ю.В.», ПП «УкрАвтоІнвест»,
ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз Кіровоград» та ФОП «Кобченко В.В.».
Комісія погодила проект рішення виконавчого комітету «Про погодження вартості разового проїзду пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда» та направила його на розгляд до Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool