Кіровоград: вандалізм біля міськради

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1513 | Коментарі: 1

У ніч, 4 серпня, невідомі особи зірвали і викрали Державний прапор України, прапор Кіровограда та прапор Військово-морських сил України.

Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради. - Я був на роботі учора до пів на дев'яту вечора, і прапори ще були, а за ніч їх зняли, - зазначив Іван Марковський. - А перед цим вандали понівечили пам'ятник Богдану Хмельницькому. Я вважаю, це не просто хуліганські дії. Здійснення таких злочинів у складний для України час, коли наша держава веде смертельний бій за свою незалежність і територіальну цілісність в антитерористичній операції, а кращі сини віддають у цій боротьбі своє життя, - це виклик всій нашій громаді. Розкриття таких злочинів, що викликають суспільний резонанс, вимагає сьогодні від правоохоронних органів на місцях особливого оперативного реагування та публічних результатів розслідування.
Іван Марковський звернувся до т.в.о. начальника Кіровоградського міського відділу УМВС України в Кіровоградській області з проханням максимально прискорити розслідування цих справ та доповісти про їх результати.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool