Кіровоград: вальс метеликів на «Шкільному» мікрорайоні

Серпень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

Літо, мрії, метелики, книги… все так поряд – тільки протягни руку та насолоджуйся!!!

Бібліотека-філія №8, що на «Шкільному» мікрорайоні, в рамках конкурсу ідей і проектів для бібліотек «Професіоналізм + креативність, або бібліотечні фантазії», вважає необхідним створювати зони комфорту для користувачів, надавати їм можливість проводити вільний час в оточенні книг.

Нашою оригінальною ідеєю було декорування стін читального залу метеликами, що додає приміщенню легкість і своєрідний шарм.

Метелики – одвічні символи любові, молодості та краси. Краса і грація метелика зачаровує кожного, хто її бачить. Ці дивовижні створіння завжди асоціювалися з ніжністю і легкістю, здатні буквально змінити простір і наповнити його романтичним настроєм. Метелики, як і книги – несуть на своїх легких крильцях радість, здивування та щире захоплення, дарують море позитиву.

Нехай присутність метеликів у нашому інтер’єрі надихають наших гостей на творчі та життєві перевтілення. А також дарують відчуття легкості кожного дня!!!

Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool