Кіровоград: в місті шукають успішну жінку

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

В Україні планується видання V випуску іміджевої презентаційної книги Всеукраїнського інформаційно-видавничого проекту «Успішна жінка».

Про це повідомила начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна. За її словами, книга буде передана для користування громадським організаціям, національним та академічним бібліотекам, органам державного управління, українським представництвам та консульствам за кордоном, всім учасникам проекту та презентована на національних виставках, семінарах і конференціях.
- Ми надзвичайно раді були б бачити на сторінках книги «Успішна жінка» і ділових, цілеспрямованих, успішних жінок Кіровоградщини – закликає Людмила Дорохіна.
Для отримання додаткової інформації можна звернутись до відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради: вул. Велика Перспективна, 41, каб 316-а, контактний тел. 24 44 27 або до директора ТОВ «Статус-Україна» - реалізатора Всеукраїнського інформаційно-видавничого проекту «Успішна жінка» Кучерук Зінаїди Дмитрівни за контактними телефонами 044 223 97 62, 050 961 52 64.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool