Кіровоград: в акції взяли участь, учнівська, студентська молодь, бібліотечні працівники, пенсіонери (фото)

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

З 25 до 29 березня 2013 року в рамках тижня «Діти - майбутнє України» Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка провела благодійну акцію «З книгою - до дітей» по збору бібліотечки дитячих книг для вихованців КЗ «Центру психологічної реабілітації для дітей з притулковими групами».

Кожна дитина завжди чекає на свої маленькі подарунки. Хтось отримує їх багато: від батьків, родичів, друзів. А хтось - радіє маленькій цукерочці. Таке життя… Звісно, ми не змогли вирішити всі проблеми дітей цього закладу, але спробували трішечки змінити їх життя на краще, подарувавши дітям книги, які, можливо, стануть основою для відкриття бібліотеки в цьому закладі. Адже там, де є діти, завжди повинна бути книга – добра, розумна, вічна.
В акції взяли участь, насамперед, користувачі бібліотеки: учнівська, студентська молодь, бібліотечні працівники, пенсіонери. Серед учасників акції слід відзначити учнів 10 класу Іванівської ЗОШ Новоукраїнського району, які, дізнавшись про акцію, зібрали кошти в сумі 90.00 грн. і придбали в книжковому магазині книги. До речі, учні Іванівської ЗОШ є постійними учасниками бібліотечних заходів. Найбільшу кількість книг подарували Красножон В.О.,студентка ДЛАУ та Брайченко О., пенсіонер.
Так, за підсумками акції, спільними зусиллями було зібрано близько 250 примірників книг та журналів різноманітної тематики: від науково-популярної літератури до художньої.
Кілька днів тому бібліотекарі завітали до дітей із подарунками. В рамках акції відбулась не лише офіційна передача книг. Бібліотекарі відділу популяризації книги та організації змістовного дозвілля молоді провели для вихованців Центру тренінг «Справжній друг: як його знайти?». У дружбі найголовніше – вірність та довіра. Саме ці прості істини намагалися донести бібліотекарі до дітей за допомогою тренінгу. Адже, для того, щоб знайти справжнього друга, не достатньо одного дня. Інколи на пошуки витрачається багато років. Як навчитися цінити дружбу, знайти та зберегти друга на все життя? На ці запитання діти шукали відповіді, взявши участь у вправах: «Мій світ», «Найцінніше у дружбі», «Асоціації», «Витинанка», «Поділися з нами своїми думками», «Самореклама», «Фото оживи!», «Дерево дружби» та багатьох інших.
Бібліотека щиро вдячна всім, хто долучився до благодійної акції. Сподіваємося, що вихованцям КЗ «Центру психологічної реабілітації для дітей з притулковими групами» книги сподобаються, і вони будуть із задоволенням їх читати та використовувати у навчанні

З 25 до 29 березня 2013 року в рамках тижня «Діти - майбутнє України» бібліотека провела благодійну акцію «З книгою - до дітей» по збору бібліотечки дитячих книг для вихованців КЗ «Центру психологічної реабілітації для дітей з притулковими групами».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool