Кіровоград: увага! Конкурс дитячої творчості

Лютий 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Кіровоградська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє про проведення конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» та умови проведення конкурсу.

Конкурс дитячої творчості проводиться з метою формування економічної грамотності та культури у школярів - майбутніх платників, вивчення та розуміння підростаючим поколінням ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства, зміцнення позитивного іміджу органів Міністерства доходів і зборів України.
У Конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій:
I категорія: станом на 1 січня 2014 року виповнилося 9-11 років;
II категорія: станом на 1 січня 2014 року виповнилося 12-15 років.
Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики, як художні твори, комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація), літературні твори.

Кіровоградська ОДПІ запрошує всіх бажаючих прийняти участь у конкурсі. За більш детальними роз’ясненнями звертайтеся за адресою: вул. Глінки, буд.2, кім.506 або за телефоном 33-40-50.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool