Кіровоград: урочистості відбулися у міській раді

Червень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 червня, в приміщенні Кіровоградської міської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення 19-річниці Конституції України. З привітальним словом до учасників свята звернувся секретар міської ради Іван Марковський.

- Є дати, які єднають нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, реалії сьогодення . та перспективи майбутнього. Серед них, беззаперечно, і день прийняття Конституції України — 28 червня 1996 року, наголосив у своєму виступі Іван Марковський. - Конституція увійшла в наше суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності та соборності України.
Секретар міської ради також висловив сподівання, що зміни до Основного закону, які невдовзі має прийняти Верховна Рада України щодо децентралізації влади, забезпечуватимуть широкий спектр прав та обов’язків місцевих громад.
Під час урочистостей Іван Марковський вручив кращим представникам міського депутатського корпусу та виконавчих органів міської ради високі відзнаки: Подяки Кіровоградської ОДА та обласної ради, Почесні грамоти, Грамоти та Подяки міської ради та виконавчого комітету.
А військовий комісар Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Олександр Зіньковський отримав від очільника міста цінний подарунок разом із щирими словами подяки за тісну співпрацю з міською владою у складний для країни час.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool