Кіровоград: Убивцю неповнолітнього засуджено до трьох з половиною років позбавлення волі

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Як уже повідомлялося, 19 листопада 2011 року в районі одного з розважальних закладів обласного центру мешканець Кіровограда, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, через неприязні стосунки, що раптово виникли, завдав травм неповнолітньому, від яких останній незабаром помер. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Досудове слідство, яке проводилося органами міліції, перебувало на постійному контролі прокуратури Кіровського району міста Кіровограда. 

На даний час рішенням Кіровського районного суду міста Кіровограда згадуваного жителя обласного центру визнано винним у скоєнні злочину. Йому призначено покарання у вигляді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.
Державне обвинувачення у вказаній кримінальній справі підтримувала прокуратура Кіровського району міста Кіровограда.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool