Кіровоград: у сауні працювали повії

Березень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 3083 | Коментарі: 0

Працівниці однієї з саун обласного центру організували надання повіями послуг відвідувачам в приміщенні закладу.

До «роботи» зловмисниці залучали дівчат та жінок віком від 18 і до 40 років. За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.
Організаторами «бізнесу» виявилися двоє жительок міста 41 та 56 років. З початку поточного року клієнтам, що відвідували заклад, жінки пропонували за окрему плату скористатися «додатковими послугами».
Вартість одного «сеансу» складала від 400 до 450 гривень, з яких третину суми повії віддавали «роботодавцям».
Під час документування кримінального правопорушення у приміщенні сауни правоохоронці вилучили грошові кошти, списки осіб, які займалися проституцією, та їх мобільних телефонів, засоби контрацепції.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво», триває. У справі призначено низку експертиз. Вирішується питання про оголошення зловмисницям підозри у вчиненні кримінального правопорушення.
Осіб, які надавали послуги відвідувачам сауни, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за заняття проституцією (ст. 181-1 КУпАП).
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool