Кіровоград: у міськраді готується рішення про примусовий демонтаж кіосків

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 жовтня, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка, відбулося чергове засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності.

Комісія заслухала інформацію надану представниками управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового населення які повідомили, про не надходження відповідей від власників (користувачів) тимчасових споруд (павільйонів) яким було запропоновано здійснити добровільний демонтаж та привести місце їх попереднього розміщення в належний стан з відновленням благоустрою. Враховуючи наведені факти, комісія вирішила готувати документи та виносити на розгляд виконавчого комітету Кіровоградської міської ради рішення про примусовий демонтаж незаконно розміщених споруд (павільйонів) тих підприємців, які не надали підтверджувальних документів на право здійснення підприємницької діяльності з тимчасових споруд (павільйонів).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool