Кіровоград; у міськраді буде скорочення штатів

Липень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1326 | Коментарі: 0

З метою економного і раціонального використання бюджетних коштів та оптимізації структури виконавчих органів міської ради виконавчий комітет погодив проект рішення міської ради “Про структуру, загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради”.

Як повідомила начальник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва, проект підготовлений з врахуванням пропозицій керівників виконавчих органів та депутатів міської ради за результатами аналізу ефективності роботи, продуктивності праці та можливості перерозподілу повноважень між працівниками і оптимізації структури міської ради.
- Запропонованим проектом передбачається зменшення загальної чисельності апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчих органів до 265 осіб, відзначила Світлана Баоакірєва. - Планується скоротити 17 посад. Одночасно новою структурою пропонується змінити істотні умови праці у 36 працівників (а це: зміна посад, посадових обов’язків та розміру заробітної плати) Загалом вищезазначені зміни структури будуть стосуватись майже 20% працівників виконавчих органів міської ради.
Проектом рішення також пропонується скорочення посади першого заступника міського голови. За інформацією Свтлани Балакірєвої, така пропозиція ґрунтується на тому, що постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.1997 № 1349 та від 21.07.2005 року № 614 передбачено, що у міських радах міст ІІ групи, до якої відноситься і Кіровоград, повинно налічуватись 3-4 штатні одиниці заступників міського голови. На сьогоднішній день в структурі апарату міської ради працюють 5 заступників міського голови. За пропозицією тридцяти депутатів міської ради і було запропоновано скоротити посаду першого заступника міського голови.
В разі прийняття відповідного рішення міської ради вивільнення посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких планується скоротити, буде проведено з дотриманням Кодексу законів про працю України, а саме: їх буде попереджено про наступне вивільнення та по можливості запропоновано рівноцінну або іншу роботу у виконавчих органах міської ради, запевнила Світлана Балакірєва.
Виконком доручив відділу кадрової роботи забезпечити внесення даного проекту рішення на розгляд міської ради

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool