Кіровоград: у міській раді привітали працівників ЖКГ

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Сьогоднішнє життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи спеціалістів житлово-комунального господарства, торгівлі і побутового обслуговування населення, – такими словами звернувся міський голова Олександр Саінсус до учасників урочистостей з нагоди дня їх професійного свята.

- Працівники галузі невтомно піклуються, щоб у наших оселях завжди була вода, газ, тепло і світло, щоб радували око парки і сквери, вулиці і дороги, двори та під'їзди. Саме ви створюєте затишок і комфорт, гарний настрій у людей. Олександр Саінсус побажав всім працівникам сфери житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення міцного здоров’я та нових виробничих досягнень. А ще міський голова наголосив, що працю комунальників мають поважати і цінувати усі мешканці Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool