Кіровоград: у міській раді готові продовжити діяльність наметового містечка

Березень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

У фізичних осіб-підприємців, які здійснюють торгівлю з палаток по вул. 50 років Жовтня, між будинками № 23 та №25 закінчується термін дії рішення Кіровоградської міської ради від 13 травня 2010 року, яким затверджена дислокація такої торгівлі.

Враховуючи складну соціально – економічну ситуацію в країні виконком Кіровоградської міської ради сьогодні, 23 березня, погодив розміщення таких позамагазинних об’єктів торгівлі ще на п’ять років для тих підприємців, які самостійно ведуть торгівлю, а не здають місця в суборенду.
Як повідомила під час засідання виконкому начальник управління сприяння розвитку торгвілі та поутового обслуговування населення Нанталія Бабенко, таких підприємців – 36. Остаточне рішення по затвердженню дислокації об’єктів торгівлі прийматиме Кіровоградська міська рада.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool