Кіровоград: Центральний ринок готовий прийняти усіх продавців з тротуару

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1306 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 липня, заступник міського голови Сергій Васильченко виконав свою обіцянку і спільно з кіровоградками, які реалізують власну продукцію на тротуарі по вулиці Преображенській, перевірили, чи готовий Центральний ринок прийняти таку, достатньо масову, категорію продавців.

У супроводі заступника директора Центрального ринку Олександра Перцова поважна делегація зайшла на територію ринку і на власні очі пересвідчилася, що такі місця насправді є, як на відкритому повітрі зі зручними прилавками, так і в приміщенні ринку – ставай і торгуй своєю городиною, молоком чи куркою. Та з першої спроби, кавалерійським наскоком, вирішити проблему раз і назавжди не вдалося. При цьому продавчині, які ще вчора пояснювали своє бажання стояти безпосередньо саме на тротуарі, де потенційний покупець рухається особливо щільною лавою, тим, що на ринку немає вільних місць, там дорого, і “нас туди не пускають” - відтепер змінили тактику а, відтак, і мотивацію. Виявляється, продавці з вулиці не просто хочуть торгувати городиною, молоком, яйцями і м’ясом, а продавати це все разом, за одним столом. А це вже різко вступає в протиріччя з загальноприйнятими правилами торгівлі і, зрозуміло, що дирекція ринку такої вольності не дозволить нікому. Хочеш торгувати зеленню – ставай у овочевий ряд, хочеш молоком – у молочний і для м’яса є свої місця. Жіночки виявилися не готовими до такого розвитку подій а тому фаза переговорного процесу буде продовжена.
- Це питання знову буде вивчатися профільним управлінням, - зауважив Сергій Васильченко. – Попередньо, інспектор ветеринарної служби заявив, що така торгівля неможлива, бо це суперечить всім санітарним нормам. Продаж продукції тваринного походження необхідно здійснювати в закритому приміщенні з дотриманням санітарних норм та витримуючи відповідний температурний режим. Ми не можемо наражати кіровоградців на небезпеку, яка може виникнути через неналежні умови зберігання товару.
Після обміну думками, продавчині з порозумінням поставилися до необхідності додаткового вивчення порушеного ними ж питання, а міська влада, по можливості, розгляне й інші пропозиції щодо розміщення торгівельних місць, але, однозначно, всі варіанти розглядатимуться виключно в законодавчому полі, наголосив Сергій Васильченко.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Читайте: Кировоградцы, готовьтесь!

 Кіровоград: Центральний ринок готовий прийняти усіх продавців з тротуару

 Кіровоград: Центральний ринок готовий прийняти усіх продавців з тротуару

 Кіровоград: Центральний ринок готовий прийняти усіх продавців з тротуару


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool