Кіровоград: триває будівництво Алеї почесних воїнських поховань

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

У Кіровограді на Рівнянському кладовищі тривають роботи зі спорудження Алеї Слави воїнам, які поклали свої голови за незалежність і цілісність України.

Спеціалісти підрядної будівельної організації вже виконали геодезичну розмітку, почали планування території майбутнього Меморіалу. Будівельники одночасно встановлюють бордюрні камені, заливають фундамент під паркан, який згодом викладуть із бутового каменю та декоративної цегли. Секретар міської ради Іван Марковський, разом із начальником міського управління капітального будівництва Віктором Ксенічем завітали на будівельний майданчик, щоб вияснити, чи виконуються роботи за планом, чи потрібна якась допомога. Вияснилося, що є потреба у додатковій кількості бордюрів – проблема була вирішена оперативно. Оперативно був перерахований і аванс підприємству – 150 тисяч гривень, щоб можна було замовляти комплектуючі конструкції та будівельні матеріали. - Усі, хто працює на спорудженні Алеї Слави добре усвідомлюють, який об’єкт вони будують, тому тут нікого підганяти, чи комусь щось додатково пояснювати про якість буде зайвим, - відзначив Іван Марковський. – Ми продовжуємо тісно співпрацювати із родинами загиблих, з громадськими організаціями. Тут нічого не зруйновано. Все, зроблене руками волонтерів – збережене, паркан акуратно переставлений за межі майданчика. Іван Марковський висловив переконання, що Алея Слави у Кіровограді стане гідною пам’яті наших воїнів - Героїв.

Джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool