Кіровоград: тиждень знань безпеки життєдіяльності

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

З 11 по 15 листопада у школах й садочках Кіровоградщини триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Головна мета організаторів - зробити так, щоб у майбутньому дитини було якнайменше надзвичайних подій, які б зашкодили її здоров’ю та навчити діям у екстрених ситуаціях.

Навчання правилам безпеки не обмежується п’ятьма навчальними днями, саме у ці дні більшість виховних, шкільних та позашкільних заходів присвячена саме безпеці життєдіяльності.
Для дітей проводяться екскурсії до пожежно-технічної виставки-музею Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, підрозділів, де вони можуть почути розповіді про будні рятувальників та ознайомитись з оснащенням та технікою, школярі спілкуються з рятувальниками і під час виховних годин та зустрічей.
13 листопада представники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, управління освіти міської ради побували у школах Кіровограда, щоб поспілкуватись з педагогами та перевірити, як у навчальних закладах втілюються у життя вимоги Положення про тиждень знань БЖД. Зокрема, відвідали з рейдовою перевіркою загальноосвітню школу №13. Фахівці управлінь перевірили перспективні плани роботи, обговорили проведення Тижня з керівництвом навчальних закладів, перевірили наявність куточків «Юний рятувальник», де розміщуються номери телефонів екстреного виклику та цікаві фотографії про роботу рятувальників і переконались, що у навчальних закладах відповідально підійшли до організації заходу.
Рятувальники та педагоги переконані, що проведена робота сприятиме зменшенню кількості надзвичайних подій з вини та за участю дітей.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool