Кіровоград: тиждень профілактики наркоманії

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Під таким гаслом у період з 13 по 20 жовтня працівниками кримінальної міліції у справах дітей на території області було організовано та проведено тиждень профілактики наркоманії серед неповнолітніх.

Правоохоронці відвідували навчальні заклади, де спілкувалися з школярами щодо шкідливості вживання наркотичних засобів, а також розповідали дітям про відповідальність за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.
Під час проведення бесід та лекцій, працівники міліції використовували наочні зображення у вигляді плакатів і стендів, демонстрували учням тематичні відеоматеріали та проводили з дітьми інтерактивні ігри, також наводили приклади з практики діяльності міськрайорганів щодо боротьби з наркозлочинністю.
В одній із шкіл правоохоронці запропонували дітям відповісти на питання анкет, в яких було змодельовано різні проблемні ситуації та перераховано можливі рішення виходу з них, аби проаналізувати, наскільки неповнолітні усвідомлюють ступінь небезпеки такого негативного явища як наркоманія і як йому протистояти.
Загалом участь у профілактичних заходах взяли понад 2,4 тисячі дітей.
За матеріалами ВКМСД УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool