Кіровоград: тимчасові споруди по Дворцовій будуть демонтовані

Грудень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Всі малі архітектурні форми, що буди встановлені по вулиці Діорцовій для здійснення літньої торгівлі мають бути негайно демонтовані, повідомляє сайт міськради

Таку вимогу поставив перед відповідними службами секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 15 грудня.
- Міська влада працює виключно у правовому полі, - відзначив Іван Марковський піл час наради з керівниками виконавчих органів. – Встановлення павільйонів на зимовий період є протизаконним і всі вони будуть демонтовані без огляду на те, хто є їх власником.
Одночасно, Іван Марковський доручив управлінню сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення вже сьогодні розпочати роботу над картою дислокації об’єктів літньої торгівлі на 2015 рік, де мають бути обов’язково враховані прорахунки попередньої влади.
Іван Марковський запропонував також поставити остаточну крапку в історії з кіосками фірми “Інгуша”, які продовжують стояти у Кіровограді без законних підстав. Секретар міської ради доручив управлінню земельних відносин та охорони навколишнього середовища підготувати та провести земельний аукціон з надання в оренду земельних ділянок, де сьогодні розміщенні МАФи “Інгуші”.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool