Кіровоград: теплогенеруючи підприємства готуються до опалювального сезону

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» готується до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 р.р.

Одразу по закінченню опалювального сезону 2014/2015 року підприємство розпочало підготовку теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 р.

Серед основних заходів ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» заплановано здійснити :

- поточний ремонт 22 котелень підприємства , а також трьох котелень , які перебувають на технічному обслуговуванні, і будуть готуватися до нового опалювального сезону спільно з їх власниками за участю ремонтного персоналу підприємства .Це котельні Кіровоградського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, Будинку дитини та кардіологічного диспансеру.

Комплекс робіт по підготовці до роботи в зимових умовах передбачає гідроопресування котлів та допоміжного обладнання, хімічну промивку котлів та водопідігрівачів, ревізію та вибірковий ремонт допоміжного обладнання та запірної арматури, загальнобудівельні роботи будівель та приміщень, ремонт обладнання електрогосподарства, контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, режимна наладка 10 котлів та інші роботи.

- поточний ремонт 119,6 км теплових мереж.

Комплексом робіт передбачено гідроопресування теплових мереж підвищеним тиском з виявленням та заміною трубопроводів в місцях пошкоджень. Ревізія запірної арматури, сальникових компенсаторів, вибіркова заміна запірної арматури, частковий ремонт будівельних конструкцій, оновлення асфальтобетонного покриття доріг в місцях виконання земляних робіт на діючих тепломережах, оновлення теплової ізоляції трубопроводів в місцях пошкоджень, наладка гідравлічного режиму теплових мереж та інші роботи.

- поточний ремонт 26 центральних теплопунктів, який передбачає гідроопресування водопідігрівачів та трубопроводів, ревізію запірної арматури та допоміжного обладнання, вибірковий ремонт будівель, обладнання електрогосподарства,контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.

 

По капітальному ремонту передбачено виконати такі основні заходи:

- заміна котла котельні Центральна , капітальний ремонт 0,7 км. теплових мереж,

- капітальний ремонт димової залізобетонної труби Південно-західної котельні ,ремонт 460 м2. покрівлі котельних та ЦТП, заміна 150 одиниць запірної арматури котельних і теплових мереж, заміна 50 люків теплових камер, улаштування 1850 м2. асфальтобетонного покриття доріг після ремонту тепломереж .

 

У рамках заходів підготовки до нового опалювального періоду буде проведено перевірку технічного стану теплових пунктів, елеваторних вузлів, насосних агрегатів, водопідігрівачів, вузлів обліку теплової енергії, 2082 одиниць контрольно-вимірювальних пристроїв та автоматики .

Відповідно до запланованих робіт у квітні поточного року було проведено гідравлічне опресування 119,6 км. теплових мереж підвищеним тиском, під час якого було виявлено 64 пошкодження , на даний час усунуто 9 пошкоджень із заміною 0,27 км. теплових мереж.

Протягом травня 2015 року здійснено поточний ремонт 3 котелень, 20,7 км. теплових мереж, 3 ЦТП, замінено 27 одиниць запірної арматури, 13 люків теплових камер, відремонтовано 119 електродвигунів, 28 силових конденсаторів, 18 заземлюючих пристроїв, 1,2 км. силових кабельних ліній, 488 приладів КВП та А.

Також підприємством розпочаті роботи по відновленню дорожнього покриття після виконання ремонту тепломереж згідно із графіком виконання таких робіт .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool