Кіровоград: старшокласників та студентську молодь працевлаштовують під час літніх канікул

Червень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Вже третій рік поспіль відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та Комунальне підприємство «Трест зеленого господарства» працевлаштовують старшокласників та студентську молодь під час літніх канікул.

Як повідомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, молодь працює 4 години на день, субота та неділя – вихідні дні. На працюючу молодь ведеться табель обліку робочого часу, тобто все як у дорослих - навіть є можливість відкриття трудової книжки для старшокласників та студентів.
Ось і в цьому році відділом сім’ї та молоді спільно з Комунальним підприємством «Трест зеленого господарства» з 3 червня розпочато оплачувані громадські роботи з благоустрою рідного міста для учнівської та студентської молоді.
Загін молоді віком 14-17 років у кількості 25 осіб займається благоустроєм парку культури і відпочинку «Ковалівський». Фінансування оплати праці молоді здійснюється за рахунок місцевого бюджету, рішенням Кіровоградської міської ради в цьому році на це виділено 55 тисяч гривень.
Під час проведення громадських робіт зі старшокласниками постійно працюють педагоги дитячо-юнацьких клубів відділу сім’ї та молоді, які навчають молодь відповідальності та серйозному ставленню до своїх обов'язків, контролюють дотримання техніки безпеки під час виконання робіт з благоустрою.

джерело

Відділ сім’ї та молоді запрошує молодь, яка бажає взяти участь у громадських роботах, заробити свої перші гроші та розпочати відлік трудового стажу.
Довідки можна отримати з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00 за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, каб.313.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool