Кіровоград: Стан розгляду звернень мешканців міста та області

Лютий 07, 2014 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області приділяють особливу увагу дотриманню виконання вимог законодавства щодо звернень, які надходять від громадян, їх першочерговому та якісному розгляду.

За січень 2014 року на розгляд до Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області надійшло 3 письмових звернення громадян, з них: заяв - 3 (100,0%), які знаходяться на розгляді (термін розгляду не настав). Тематика порушених громадянами питань – оподаткування доходів фізичних осіб від здавання житла в оренду, повідомлення про здійснення підприємницької діяльності без дозвільних документів.
Для забезпечення кваліфікованого та своєчасного розгляду звернень громадян, а також оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявників посадовими особами Кіровоградської ОДПІ відповідно до затвердженого графіка проводиться особистий прийом громадян. Протягом січня 2014 року посадовими особами Кіровоградської ОДПІ на особистому прийомі було прийнято 9 громадян.
Аналіз тематики звернень під час особистого прийому свідчить, що громадяни зверталися з питаннями щодо застосування норм чинного податкового законодавства, зокрема, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи з фізичних осіб, плати за землю, тощо.
Нагадуємо, що попередній запис на особистий прийом до посадових осіб Кіровоградської ОДПІ проводиться відділом обслуговування платників податків щодня (крім вихідних) за телефоном 30-41-03 та в Центрі обслуговування платників, «вікно» № 14 (м. Кіровоград, вул. Глінки, 2). Запис громадян закінчується за 5 днів до календарної дати прийому відповідальною посадовою особою згідно з графіком прийому громадян. Графік особистого прийому громадян посадовими особами Кіровоградської ОДПІ розміщено в Центрі обслуговування платників Кіровоградської ОДПІ та на суб-сайті ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool