Кіровоград: «Спрощенці» поповнили казну на 4,6 млн.грн.

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Протягом січня цього року бізнесмени Кіровограда перерахували до місцевого бюджету 4,6 млн.грн. єдиного податку, що в порівнянні з цим же періодом 2013 року на 0,4 мільйона (109,6%) більше, зазначив начальник Кіровоградської ОДПІ Павло Козін.

Слід зазначити, що левову частку сум сплачено фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, 3,6 млн.грн. Юридичними особами-„спрощенцями”, перераховано до казни 1,0 млн.грн.
Проведений аналіз свідчить про позитивні тенденції збільшення надходжень до бюджету від платників єдиного податку. Це означає, що умови створені для господарської діяльності малого підприємництва є досить прийнятними, а система їх оподаткування - достатньо ефективна. Але необхідно звернути увагу на те, що існують підприємства, на яких найманим працівникам виплачують зарплату на рівні мінімальної, або й нижче. Тому такі підприємства під пильним контролем.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool