Кіровоград: справу шахрая в погонах направлено до суду

Жовтень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

Як ми вже повідомляли прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно одного з керівників ізолятора тимчасового тримання при Кіровоградському міському відділі УМВС України в області.

Міліцейський чин ввів в оману необізнану з кримінально-процесуальним законодавством мешканку обласного центру. Посадовець спонукав жінку передати гроші у вигляді хабара службовим особам райвідділу міліції для припинення проведення дослідчої перевірки та прийняття рішення про відмову у порушенні кримінальної справи. Хоча, насправді, отримані гроші мав намір привласнити.
Працівники прокуратури та підрозділу внутрішньої безпеки шахрая в погонах викрили, затримали та вилучили 1250 гривень, отримані ним шляхом обману.
Наразі досудове слідство відносно вказаної особи завершено. Кримінальну справу направлено на судовий розгляд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool