Кіровоград: спецоперація «Павутина»

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Зокрема, у період з 28 жовтня по 12 листопада 2013 року на території області правоохоронці провели оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою “Павутина”.

У результаті вжитих заходів виявлено шість фактів розповсюдження порнографічних матеріалів з використанням веб-ресурсів, за якими відкрито кримінальні провадження.
Так, в одній із соціальних мереж правоохоронці виявили сторінку, що містить відеофайли порнографічного характеру, які є доступними всім користувачам мережі Інтернет.
Власником облікового запису виявився 28-річний житель обласного центру. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання кіровоградця працівники міліції вилучили два системні блоки, що були під’єднанні до мережі Інтернет. Крім того, правоохоронці встановили, що за вказаною адресою проживає 26-річний родич зловмисника, який також має у соцмережі власну сторінку з відеофайлами порнографічного змісту.
У скоєнні подібних кримінальних правопорушень правоохоронці викрили ще одного 26-річного кіровоградця та трьох жителів різних районів області, віком 19 та 20 років.
За цими фактами відкрито шість кримінальних проваджень за ч. 2, 3 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує штраф, обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років або ж від трьох до семи років ув᾿язнення.
Стосовно одного з підозрюваних обвинувальний акт направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства. За іншими фактами триває розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool