Кіровоград: сьогодні губернатор попрацював оператором «Гарячої лінії»

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Основна тематика звернень абонентів «Гарячої лінії» під час чергування голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка стосувалася вирішення питань у житлово-комунальному господартсві обласного центру.

Ремонт доріг, під’їздів, ліфтів, обпилювання дерев – спектр питань, з якими звернулися мешканці області.
Так, жителька Кіровограда звернулася з проханням встановити на вул. Башкирській обмежувач руху. Інша пенсіонерка проінформувала Андрія Ніколаєнка про свою проблему – біля її багатоповерхівки просідає асфальт - попросила детально розібратися в ситуації для повного усунення проблеми. А жителька с. Лозуватка Кіровоградського району просила розрівняти дорогу на вул. Колгоспній.
Голова облдержадміінстрації запевнив абонентів, що дасть доручення своєму заступнику Олександру Чернявському, котрий курує житлово-комунальне господарство, для оперативного вирішення порушених проблем.
Підсумовуючи своє чергування на "Гарячій лінії", Андрій Ніколаєнко зазначив, що насправді дуже невелика кількість дзвінків, що надходить "Гарячу лінію", які потребують якогось серйозного втручання або великих ресурсів чи реформ, більшість дзвінків – це повсякденні питання часто житлово-комунального направлення, які мають вирішуватися в автоматичному режимі місцевою владою, але чиновники чомусь зайняли очікувальну позицію.
– Люди, з якими я спілкувався, чогось особливого не просять і не вимагають. Звичайні буденні проблеми, на які мають оперативно реагувати чиновники: спиляти дерево, підсипати дорогу. Проте не всі керівники повсякчас пам’ятають завдання Президента – прислухатися до потреб і прохань простої людини. Ми будемо ламати цю ситуацію, і доб’ємося того, щоб ці питання вирішувалися в автоматичному режимі. А за результатами безпосередньо моєї роботи на "Гарячій лінії" будуть вжиті вичерпні заходи щодо допомоги людям, - запевнив Андрій Ніколаєнко.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool