Кіровоград: сімейна ігротека

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

15 травня 2014 року бібліотека-філія №8 спільно з ДЮК «Гірник» провела сімейну ігротеку «Острів Радості – Сім’я» присвячену Міжнародному дню сім’ї, адже родина для нашої неньки України - важлива складова держави, складає нашу історію, культуру народу та традиції, а також душу та серце людини.

Виставка «Родина – мій дім, мій оберіг» створена для того, щоб привернути увагу до проблем у родинах, щоб їх помітити та намагатися подолати, адже родина - це маленький світ кожної людини, який складається у великий та прекрасний всесвіт.
Протягом заходу діти відповідали на хитромудрі запитання вікторини «Наш дім», доповнювали прислів’я про сім’ю, розгадували загадки, декламували вірші, співали пісні.
Цікаво пройшла гра-мандрівка «Сторінками улюблених книг» та конкурс малюнків «Весела палітра».
Присутні отримали емоційне задоволення та солодощі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool