Кіровоград: сімейна ігротека

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

15 травня 2014 року бібліотека-філія №8 спільно з ДЮК «Гірник» провела сімейну ігротеку «Острів Радості – Сім’я» присвячену Міжнародному дню сім’ї, адже родина для нашої неньки України - важлива складова держави, складає нашу історію, культуру народу та традиції, а також душу та серце людини.

Виставка «Родина – мій дім, мій оберіг» створена для того, щоб привернути увагу до проблем у родинах, щоб їх помітити та намагатися подолати, адже родина - це маленький світ кожної людини, який складається у великий та прекрасний всесвіт.
Протягом заходу діти відповідали на хитромудрі запитання вікторини «Наш дім», доповнювали прислів’я про сім’ю, розгадували загадки, декламували вірші, співали пісні.
Цікаво пройшла гра-мандрівка «Сторінками улюблених книг» та конкурс малюнків «Весела палітра».
Присутні отримали емоційне задоволення та солодощі.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool