Кіровоград: шановні ліквідатори-чорнобильці!

Квітень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі жителі Кіровоградщини!

Майже три десятки років минуло відтоді, коли сталася одна з найбільших катастроф в історії людства – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
Ми ні в якому разі не повинні забувати урок Чорнобиля: аварію такого масштабу не змогла б сьогодні за такий короткий час локалізувати і подолати самотужки жодна країна світу. Про це потрібно пам’ятати, як і про тих, хто ціною свого життя і здоров’я врятував світ, хто самовіддано виконував доручену роботу, щоб упокорити атом, хто відвів біду від усього людства. А першими разом з персоналом станції, усвідомлюючи страшенну небезпеку для свого здоров’я і життя, до рятувальних робіт, у наступ проти вогню і небезпечної радіації пішли вогнеборці-пожежники. У подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи серед інших брали участь і наші земляки.
Шановні ліквідатори-чорнобильці, наша вам глибока вдячність, шана і доземний уклін, а ще - наші щирі побажання здоров’я, добра, людського щастя. Нехай панують мир і добробут у ваших родинах. Хай жах чорнобильської катастрофи назавжди залишиться в минулому, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати життя, мир і спокій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool