Кіровоград: рятувальники проводять для педагогів методичні семінари

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Працівники прес-служби Управління ДСНС в області активно співпрацюють з Кіровоградським інститутом післядипломної освіти вчителів.

Під час курсів з підвищення кваліфакації тут щотижня проводяться семінари з безпеки життєдіяльності. Лекції проводяться для начальників відділів освіти, заступників директорів, вчителів шкіл. 11 лютого пройшов черговий захід для педагогів.
Загальновідомо, що знання основ безпеки є такими ж життєвонеобхідними, адже вміння дати собі раду в екстремальній ситуації так само потрібні людині, як і вміння читати, рахувати, писати. І рятувальники Кіровоградщини беруть найактивнішу участь у навчанні дітей правилам безпечної життєдіяльності, а також надають методичну допомогу при підготовці і проведенні різноманітних заходів по попередженню нещасних випадків серед дітей.
Під час семінарів педагоги дізнаються про досягнення пожежно-рятувальної служби, про надзвичайні події, які виникли на території нашої області з вини або за участю дітей, про перемоги кіровоградських учнів у різноманітних дитячих рухах, фестивалях, зборах, КВНі, переглядають фільм про діяльність Управління ДСНС Кіровоградщини.
Важливими у вихованні культури безпеки є тематичні Тижні знань, які проводяться двічі на рік у навчальних закладах за активної участі рятувальників. Тому детальний аналіз, методичні рекомендації, передовий досвід проведення цих заходів був як ніколи доречним під час семінару.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool