Кіровоград: рятувальники провели семінар для медичних працівників

Листопад 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

Працівники обласного Управління ДСНС та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності продовжують навчати різні категорії населення правилам пожежної безпеки в осінньо-зимовий період

Особливу увагу фахівці Служби порятунку звертають на представників установ, які за специфікою діяльності надають ту чи іншу допомогу мешканцям Кіровоградщини. Одними з таких установ є медичні заклади. Тому 19 листопада у Кіровограді було організоване семінарське заняття зі старшими медсестрами комунального закладу «Центральна міська лікарня».

Специфіка заходу у тому, що діям на випадок пожежі навчались фахівці, які у разі надзвичайної ситуації муситимуть надавати допомогу іншим людям, зокрема – хворим та травмованим, словом, найвразливішим категоріям. Отже, учасників семінару ознайомили зі статистикою пожеж та причинами їх виникнення на території області, нагадали про основні правила пожежної безпеки в опалювальний період. Важливою складовою занятття став тренінг на тему: «Засоби індивідуального захисту, їх види та правила користування ними», адже від медичних працівників у надзвичайних умовах залежатиме життя інших людей. Крім цього, кожен учасник семінару отримав застережні листівки з порадами щодо безпеки в осінньо-зимовий період.

Варто сказати, що безпеці персоналу та пацієнтів у медичних установах, які входять до складу КЗ «Центральна міська лікарня», приділяється посилена увага. Постійно проводяться інструктажі і відпрацювання практичних дій на випадок різних екстремальних подій, у приміщеннях розміщуються листівки щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях. Проведення такого заходу спільно з представниками пожежно-рятувальної служби дало змогу отримати відповіді на усі питання стосовно вимог пожежної безпеки та поглибити знання фахівців медичної справи.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool