Кіровоград: Рятувальники провели навчальний семінар

Липень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Докладні відповіді на питання, як діяти у випадку надзвичайної ситуації та що робити у випадку загрози життю та здоров’ю людини, продовжують надавати фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності під час семінарів для працівників відомств області.

24 липня семінар на тему: «Правила безпечної поведінки та дії у разі загрози життю та здоров’ю людини» провели на базі навчально-методичного центру для керівників підприємств та організацій житлово-комунального господарства області, а також фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здісненням заходів з питань цивільного захисту. Під час семінару його учасники отримали застережні листівки, зі спеціальних пам’яток дізналися як поводитися при загрозі надзвичайної ситуації суспільно-політичного характеру та заслухали лекцію викладачів НМЦ.
Під час семінару присутнім нагадали також правила безпеки, яких необхідно дотримуватись не лише у екстремальних ситуаціях, а й у повсякденному житті. Також керівники комунальних служб більше дізнались про діяльність та досягнення служби порятунку Кіровоградщини. Також керівникам комунальних служб продемонстрували правила користування протигазом.
Підсумком семінару став перегляд навчального фільму «Варто знати кожному», який містить детальні поради щодо дій під час загрози або виникнення надзвичайної ситуації.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool