Кіровоград: рятувальники продовжують надавати допомогу на автошляхах усім, хто її потребує

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Протягом доби бійці пожежно-рятувальної служби області продовжили надавати допомогу на автошляхах. Сім транспортних засобів рятувальники вивільнили із заметів у районах області.

Так, у Знам’янському районі на автошляху між селами Трепівка та Новотрепівка застрягли 2 рейсових автобуси «ПАЗ» та «ЧАЗ», у яких перебувало 29 людей. За допомогою автоцистерни та тросу рятувальники вилучили автобуси із снігової пастки. А шляховики задіяли снігоприбиральну техніку для відновлення руху транспорту. На автошляху Петрове-Олександрія рятувальники надали допомогу з транспортування до селища Петрове 8 працівників Петрівського кар’єру з автобусу «Ікарус», який зламався на трасі.
У Маловисківському районі рятувальники двічі приходили на допомогу медикам. З с.Первомайське бійці місцевого підрозділу перевезли на аварійно-рятувальному автомобілі хворого, який потребував негайної госпіталізації до Маловисківської ЦРЛ. Цього ж дня вилучали зі снігового замету автомобіль швидкої, який слідував з Малої Виски до с.Леніна та біля с.Димине потрапив у сніговий перемет. Автомобіль «103» рятувальники супроводжували до місця виклику.
У с.Соколівське Кіровоградського району підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №4 надано допомогу по вилученню автомобіля «Dacia Logan». Поблизу с.Дернівка Онуфріївського району до снігового полону потрапив «Renault Magnum». У Вільшанському районі, поблизу с.Добрянка, на підйомі засніженої дороги забуксував «КРАЗ», а поблизу Новгородки сніговий замет став на заваді позашляховику «Honda Pilot». Рятувальники за допомогою спецавтомобілів та тросу вилучили усі автомобілі на проїжджу частину.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool