Кіровоград: рятувальники готові до дій у разі виникнення паводку (фото)

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 1

27 лютого працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградської області взяли участь у заняттях з організації дій у разі виникнення паводку та пропуску льодоходу.

Нагадаємо, що незадовго до цього працівники цивільного захисту області взяли участь у командно-штабних тренуваннях щодо безпечного пропуску весняного льодоходу. І хоча цього року не очікується водопілля зі значними негативними наслідками, готовність підрозділів служби порятунку до можливих надзвичайних подій завжди стовідсоткова. Не тільки професійна практична підготовка, але і дотримання вимог безпеки праці вкрай важливі під час виконання аварійно-рятувальних робіт.
Начальникам відділів та служб цивільного захисту, пожежно-рятувальних загонів і частин, аварійно-рятувального загону спецпризначення детально пояснили, яких вимог безпеки праці слід дотримуватись під час роботи з електростанціями, використання паливно-мастильних матеріалів і охолоджуючих рідин двигунів внутрішнього згоряння. Також рятувальникам нагадали правила роботи з оснащенням для відкачування води: гідроелеватором та мотопомпою.
Рятувальники також вдосконалили знання щодо порятунку людей за допомогою човна. Важливою частиною занять стала тема надання невідкладної медичної допомоги потерпілому при переохолодженні, на якій більш детально зупинились лікарі медико-санітарної частини УДСНС в області.
На думку заступника начальника УДСНС в області полковника служби цивільного захисту Олега Мельчуцького, мети занять досягнуто і рятувальники готові до оперативного реагування у разі виникнення паводку та пропуску льодоходу.

Кіровоград: рятувальники готові до дій у разі виникнення паводку (фото)
 

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool