Кіровоград: РоверОК. Дитячі велоперегони!

Вересень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

20 Вересня 2015 року у Кіровограді пройдуть щорічні дитячі велосипедні перегони!

Організатор: кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми». Прийняти участь у заїздах можуть діти віком від 2 до 10 років. Про час початку заходу буде повідомлено додатково. Місце проведення: біля штучного озера у Дендропарку. Попередня реєстрація дитини на участь у перегонах на сайті www.velo.kr.ua. Для участі в гонці необхідно мати свідоцтво про народження дитини. Прийдіть та подаруйте свято своїй дитині! З детальною інформацією можна буде ознайомитись на сайті вело клубу www.velo.kr.ua та на сторінках спільнот клубу у соцмережах. Давайте продемонструємо мешканцям міста, що ми виховуємо наших дітей на засадах здорового способу життя, спорту та екологічності!

Для участі в гонці необхідно мати свідоцтво про народження дитини. Попередня реєстрація дитини на участь у перегонах на сайті www.velo.kr.ua

Рятувальники провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями міста Долинської


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool